torsdag 1 augusti 2013

A tip for all you coffeelovers

Jotta jaksaa pakata elämänsä banaanilaatikoihin (joita ei näköjään kannata ahtaa kovin piukkaan - ei meinaan mahdu kansi päälle!), tarvitsee tankata välillä. Mikäs sopisi tähän tarkoitukseen paremmin kuin luotettava, lämmittävä, makunystyröitä hellivä kahvi?

Kokeilin ensimmäistä kertaa jo pari vuotta sitten kaverin vinkistä ripsauttaa hieman kanelia kahvipurujen joukkoon (niiden ollessa vielä kuivia siis) luodakseni pienen erikois-twistin tavanomaiseen juomanautintooni.

Voi jukranpujut tätä tuoksua! Kanelin vieno maku yhdistettynä kuumaan maitokahviin - am-nam-nam! Itse en juuri erikoiskahveista välitä, mutta noin teelusikallisella kanelia saa jo loistavan, ehkä hieman jouluisen, erikoiskahvin joka tuo oivaa vaihtelua tavalliselle Kulta Katriinalle.

Harmi vain, että kupin pohja häämöttää jo - aika palata banskulaatikoiden ääreen :/


För att man skall orka packa sitt liv i bananlådor (som man btw inte skall packa allt för tight - då ryms inte locket på!) behöver man tanka emellanåt och vad skulle passa bättre än en kopp rykande hett, gott kaffe?
Jag är ingen entusiast av s.k. special-kaffen, men har en combo som jag testade för första gången redan för något år sedan och som jag emallnåt mixar ihop åt mig: kanelkaffe.
Receptet är enkelt: man lägger 1 tsk kanel bland kaffespånen i filterpåsen och kokar kaffet som normalt. Doften och den ljuva smaken av kanel får en att tänka på julen (!), men smaken är ändå inte FÖR igenomträngande utan passlig. Du förstår?
Ojnej - bottnen på koppen syns redan :/ Bäst att återgå till bananlådorna. Suck.

2 kommentarer:

  1. Hei kiva vinkki tuo kaneli, täytyy joskus kokeilla :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Juu kannattaa - edes pientä vaihtelua ainaiseen perus-mokkaan! ;)

      Radera

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3