måndag 12 augusti 2013

Start living your best life - it´s Monday!

Aaahh, luojan kiitos onnistuin nukkumaan pitkään ja (toivon mukaan) selättämään eilisen pahan olon. Aloitin aamuni reippaasti kunnon aamiaisella, jonka jälkeen otin kalenterin ja puhelimen käteen ja ryhdyin hommiin: nyt ei ole aikaa hukattavana!


Olen ihminen joka tykkää, että ympärilläni tapahtuu. Siksi eilinen makoilu-sunnuntai oli historiallinen ja itselleni ensimmäinen ja (toivon mukaan jälleen) viimeinen laatuaan, mutta ehkä se toi mukanaan jotakin hyvää: tänään tunnun pursuavan energiaa ja ideoita ties mihin ja onnistun jopa toteuttamaan niitä - eilen kun suunnitelmat jäivät suunnittelu-tasolle ;)


Ulkona sataa - plääh - mutta mikä olisi sen parempaa, kuin sisustussuunnittelu sateisena kelinä? No lenkki mahdollisesti, mutta koska minulla on koko päivä aikaa lähteä lenkille ja tiedän, että löydän siihen helpommin inspiraatiota, kuin sisustuksen suunnitteluun, otin mittanauhan käteen ja ryhdyin hommiin. 


Summa summarum olen tänä aamuna varannut ajan kampaajalle (pitäähän oma tyyli päivittää tässä sisustuksen uudistuksen yhteydessä ;)), ostanut sohvan, löytänyt hyllyn kylpyhuoneeseen, yrittänyt vaihtaa lamppua (mutta totesin, etteí varastostani löytynytkään sopivaa vaihtolamppua ja kirjoitin sen ostoslistalle) sekä ripustanut verhot.

Saa nähdä mitä muuta keksin tänään, mutta arvelisin, ettei tätä maanantaita voi kutsua masis-matelu-maanantaiksi ainakaan ;)

Tsemppiä maanantaihin, pus!


Thank God är gårdagens dåliga mående puts-veck och ersatt med energi och sprudlande idéer: idag händer det vet ni!
Morgonen började jag med att ta kalendern i ena handen och telefonen i andra och en stund senare hade jag bokat frissa (vadå man måste väl uppdatera sitt eget utseende vid sidan om bostadens? ;)), köpt en soffa, hittat en perfekt hylla till badrummet, försökt byta lampa ovanför sängen (men hade tyvärr ingen byteslampa, så jag fick nöja mig med att skriva upp lampan på inköpslistan) samt hängt upp gardiner. Och det är fortfarande morgon (eller förmiddag?)!
Jag är en människa som gillar när det händer och sker och gårdagens hangover-söndag var (förhoppningsvis) den första och sista, då jag verkligen inte klarade av att röra mig ur fläcken: mådde så jäkla illa. Ush ush ush. Men det var nog - tro eller ej - värt det, för vi hade otroligt kul med tjejsen ;)
Nu verkar molntäcket spricka upp en aning - bäst att flyga vidare!
Ha en bra måndag & kämpa på! puss  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3